Hvem er vi 

JSF IT Partner blev grundlagt i 1992 som JSF / Jysk Software Formidling Aps, hvor vi i 2000 ændrede navnet til JSF IT Partner Aps. Vi har specialiseret os i at levere og servicere små og mellemstore firmaer/ organisationer og private med  IT-løsninger. Vi har hele tiden fulgt med udviklingen og ført den frem, blandt andet i kraft af jobs for internationale konsulent-virksomheder.


Pr. 13. august 2007 har Lars Halgreen valgt at overdrage Datronic´s aktiviteter vedr. Salg, reparation og support af EDB udstyr til JSF IT Partner Aps. og disse aktiviteter flyttes til JSF IT Partner Aps., Sandgravvej 2, 8000 Århus C. Vi vil forsøge at føre Datronic´s gode koncept med IT og service videre. Desuden har vi overtaget Datronics websted www.datronic.dk


Vi har oparbejdet stor IT-kompetence og knowhow, som gør, at vi seriøst og professionelt kan indgå i et samarbejde med vore kunder, og finde en stabil og sikker IT-løsning til rimelige priser.

 

 

Kompromisløs service:


  • Gode kunder skal have gode leverandører. Vores målsætning er at give vore kunder en god service, stabile / driftsikre / sikre kvalitets-løsninger og den bedste support.

Det er vigtigt for os at:


  • du oplever kvaliteten af vores arbejde, overholdelse af aftaler, vores udvalg og præsentation af produkter.
  • du vurderer vores kompetencer, viden og engagement - og ikke mindst vores evne til at tilfredsstille dine behov.
  • du får ikke, hvad du ønsker. Du får det , du har behov for....
  • du er tilfreds - så vi mødes igen.